Анатомо-фізіологічні й психологічні особливості адаптаційного періоду першокласників - Natalia Choba (Науковий вісник Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки: Серія: Біологічні науки, 2019)
У статті проаналізовано вплив анатомо-фізіологічних і психологічних особливостей розвитку молодших школярів на їх адаптаційний період у першому класі; визначено ефективні напрями роботи для подолання труднощів у першокласників, пов’язаних із входженням у шкільний колектив.