Використання моделі раннього ембріонального розвитку перепела японського (coturnix coturnix japonica) для оцінки біологічної активності мікрохвильового випромінювання - Оlexandr Tsybulin (Науковий вісник Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки: Серія: Біологічні науки, 2018)
У роботі на моделі перепелиного ембріона продемонстровано високу чутливість моделі раннього ембріогенезу перепелів до низькоінтенсивного мікрохвильового випромінювання, що проявляється в стимуляції або пригніченні сомітогенезу та зміні рівня ушкодження ДНК у клітинах 38-годинних ембріонів.