Ciril Jeruzalemski: Peta krstna kateheza - Ciril Jeruzalemski; Benjamin Bevc (Clotho, 2023)
Prevod sledi edini obstoječi kritični izdaji, ki sta jo objavila W.K. Reischl in J. Rupp, Cyrilli Hierosolymorum archiepiscopi opera quae supersunt omnia, 2 zv. (München 1848, 1860). Cirilove kateheze bodo letos izšle pri založbi Logos.