Моделювання освітньої діяльності на уроках географії за умов «Нової української школи» - Svitlana Reshetchenko; Liudmyla Yakovleva (Problemi Bezperervnoï Geografìčnoï Osvìti ì Kartografìï, 2024)
Навчальний заклад у двадцять першому столітті має адаптуватися до вимог сучасності, забезпечуючи молодь необхідною, конкурентоспроможною та якісною освітою.