Samtliga avhandlingsrecensioner - * * * (Lychnos, 2013)
Tore Li: Korporativt och storskalert gjennombrudd. Amerikanske, vesttyske og norske statsmakters engasjement i naturvitenskapelig och teknologisk forskning 1940–1965 (Henrik Björck)