Право людини на забуття - D. M. Byelov; M. V. Bielova; O. T. Gornylo (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право, 2024)
У статті детально розглянуто поняття «право людини на забуття» як важливого аспекту права фізичної особи на інформацію про себе, що дозволяє особі вимагати видалення або знищення своєї персональної інформації. Питання також присвячено основним аспектам історії та розвитку концепції «право на забуття».