Glutatyon, hepatit B virus enfeksiyonundan etkilenir mi? - Halil Haldun Emiroğlu (Genel Tıp Dergisi, 2021)
Glutatyon redoks sistemi yaştan etkilenebilir. Bu nedenle serum glutatyon düzeyleri ile ilgili çalışma yapılırken, vaka ve kontrol gruplarına ait yaş ortalamalarının benzer olmasına özen gösterilmelidir.