Про нескінченні залишки гіллястого ланцюгового дробу Ньордунда для гіпергеометричних функцій Аппеля - N.P. Hoyenko; V.R. Hladun; O.S. Manzij (Karpatsʹkì Matematičnì Publìkacìï, 2014)
Досліджено відповідність, збіжність і стійкість до збурень нескінченних залишків гіллястого ланцюгового дробу Ньорлунда в полікруговій області $\{ (z_1, z_2)\in \mathbb{C}^2: |z_j|≤ r,j=1,2\}$, $0<r<1/8$, у випадку довільних параметрів гіпергеометричної функції Аппеля.