Dukken som animeret billede – mellem idolatri og idollatry, mellem dukkekult og dukkekærlighed - Hans Henrik Lohfert Jørgensen; Pernille Leth-Espensen; Laura Katrine Skinnebach (Periskop, 2022)
ABSTRACT