Рекомендації начальнику відділу прикордонної служби під час організації спеціальних дій щодо пошуку правопорушників - Вадим Торічний; Валерій Райко; Денис Захарчук; Володимир Андрушко (Social Development & Security, 2021)
У статті на підставі сучасних підходів модернізації охорони державного кордону и прикордонной практики проведено аналіз керівних документов, по регламенту організацію оперативно-службово діяльності відділу прикордонної службы. Визначено порядок організації и проведение специальных операций по отправке правопорушников відділом прикордонной служби. Установлено, по данным периодов немаловажных практичных рекомендаций начальника отдела прикладных служб, порядковых органов и руководителей специальных служб.