Європейські орієнтири реформування системи охорони здоров’я в Україні в порівнянні з Німеччиною - T. Shlapko; M. Starynskyi; V. Myrhorod-Karpova (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право, 2022)
Стаття присвячена дослідженню питання удосконалення правового регулювання сфери охорони здоров’я України з огляду на євроінтеграційні процеси, використовуючи досвід Німеччини. Дане питання є актуальним як в Україні, так і за її межами, адже системи охорони здоров’я багатьох країн наразі потребують вдосконалення та більш глибокого дослідження, особливо під час пандемії COVID-19.