КАТЕГОРІЯ ІМІДЖУ В СОЦІОКОМУНІКАЦІЙНОМУ ПРОСТОРІ ТА В СИСТЕМІ ЖУРНАЛІСТСЬКОЇ ОСВІТИ - Любов Марківна Хавкіна (Lìteraturnij Proces: Metodologìâ, Ìmena, Tendencìï, 2016)
Стаття присвячена методичним аспектам рецепції та викладання студентам-журналістам іміджелогії як вагомого компонента та фактора формування сучасного соціокомунікаційного простору.