ҚЫЛМЫСТЫҚ ІС ЖҮРГІЗУ ЗАҢЫНДА ТЕРГЕУ ЭКСПЕРИМЕНТІНІҢ ТАКТИКАЛЫҚ ЕРЕЖЕЛЕРІН ПАЙДАЛАНУ МҮМКІНДІКТЕРІ - Н. Б. Мергембаева (Хабаршы. Заң сериясы, 2016)
В данной статье автор рассматривает экспериментальный метод как тактику следствия в уголовно -процессуальном права.