1979:4 - Per Erik Persson; Lars Thunberg; Holsten Fagerberg (Svensk Teologisk Kvartalskrift)
ARTIKLAR Per Erik Persson: Augsburgska bekännelsen i den aktuella dialogen mellan katoliker och lutheraner Lars Thunberg: Läroutvecklingens och lärotrohetens problematik i lutherskt-svenskt 1900-talsperspektiv Holsten Fagerberg: Sakrament och ämbete