Mahmut Kelpetin, İslâm Öncesi Güney ve Kuzey Arabistan, Kuramer Yay., İstanbul 2016 - Asım Sarıkaya (İlahiyat Tetkikleri Dergisi, 2017)
Bu çalışmamızda, Mahmut Kelpetin tarafından kaleme alınan İslam Önce Güney ve Kuzey Arabistan isimli eseri tanıtılmıştır.