Urovekkende og radikal kritikk om skolens omsorgssvikt - Åshild Berg-Brekkhus (Nordisk tidsskrift for pedagogikk og kritikk, 2023)
Les anmeldelse av boken Skolens omsorgssvikt, skrevet av Ole Martin Moen.