Узагальнення підстав неконституційності у рішеннях органу конституційної юрисдикції: аспекти конституційної скарги - I.M. Zharovska (Аналітично-порівняльне правознавство, 2023)
У статті проведено узагальнення підстав неконституційності у рішеннях Конституційного суду України у тому числі шляхом аналізу інституту конституційної скарги.