Principals aplicacions d'Internet a l'Administració Tributària - Ana M. Delgado; Rafael Oliver (IDP, 2006)
L'aplicació de les noves tecnologies en les relacions entre Administració i obligat tributari té una transcendència especial en matèria del deure administratiu d'informació i assistència, i també en els procediments tributaris, especialment en alguns com el de gestió. En aquest context, les principals manifestacions de les noves tecnologies aplicades als procediments tributaris es donen en el si de la presentació i pagament de les declaracions tributàries, les notificacions tributàries i la presentació de recursos contra actes de naturalesa tributària.