بررسی نانوساختارهای گرافن و سیلیسین–DNA به‌عنوان حسگر DNA - سعیده محمدی; محمد اسماعیل پور; فرهاد خوئینی (پژوهش سیستم‌های بس‌ذره‌ای, 2020)
در این مقاله ترابرد الکتریکی نانوساختارهای گرافن و سیلیسین متصل شده به دو الکترود نیمه بینهایت نانونوار گرافن و سیلیسین بررسی شده است. در این ساختارها نانوحفره ایجاد کرده ومولکول DNA را از نانو حفره عبور دادیم. با استفاده از روش تابع گرین و تقریب تنگ‌بست، دو نوع سامانه با لبه‌های زیگزاگ در گرافن و سیلیسین مورد بررسی قرار گرفته است. با اتصال نانونوارها به الکترودهای فلزی جریان ایجاد شده از سمت چپ به راست از نانوحفره و DNA عبور می‌کند. این عبور جریان الکتریکی باعث افزایش حساسیت سیستم به بازهای آلی DNA می‌شود. ما یک طرح جدید برای تعیین توالی DNA ارائه نمودیم.