Сучасні виклики та шляхи впровадження дистанційної та on-line форм вивчення іноземної мови у вищих військових навчальних закладах - Денис Каменцев; Лілія Семененко; Сусана Пасічник; Юрій Пащук; Юзеф Добровольський (Social Development & Security, 2020)
151