PROBLEMATICA ILUZIILOR POZITIVE ÎN RELAȚIILE CONJUGALE - USM ADMIN (Studia Universitatis Moldaviae: Stiinte ale Educatiei, 2017)
În articol este efectuată o analiză sintetizată a unor studii realizate în diverse țări cu privire la iluziile pozitive în relațiile conjugale, autorul făcând referire la conceptualizarea termenului și la implicațiile lui în calitatea conjugală. Cuvinte-cheie: iluzii pozitive, relații conjugale, percepție idealizată, calitate conjugală.