Ressenya de: Robert Archer, "La cuestión odiosa..." - FRANCISCO J. GARCERÁ; EMPAR MARTÍ (Tirant, 2013)
Ressenya de: Robert Archer, "La cuestión odiosa. La mujer en la literatura hispánica tardomedieval", València, Institució Alfons el Magnànim, 2011, 340 pp. (Estudis Universitaris, 125)