Kuka näin on väittänyt? - Henrik Rydenfelt; Lauri Haapanen (Media & Viestintä, 2024)
Suomalaiseen tieteelliseen kirjoittamiseen on vakiintunut viittauskäytäntöjä, joiden vuoksi usein jää epäselväksi, kuka on tekstissä todetun takana ja missä määrin. Pahimmillaan käsillä on merkittävä eettinen ongelma: toisten tutkijoiden suuhun asetetaan väitteitä, joita he eivät ole esittäneet. Media & viestintä on uusinut kirjoittajan ohjeitaan näiden ongelmien välttämiseksi.