Trzynaste doroczne spotkanie Towarzystwa Badań Wczesnochrześcijańskich Azji i Pacyfiku (Singapur, 7-9.09.2023) - Marcin Wysocki (Vox Patrum, 2023)
Sprawozdanie z trzynastego dorocznego spotkania Towarzystwa Badań Wczesnochrześcijańskich Azji i Pacyfiku (Asia-Pacific Early Christian Studies Society), które odbyło się w Singapurze w dniach 7-9 września 2023 r.