Tussenbalans van een bronnenpublikatie - P.M.H. Groen (BMGN: Low Countries Historical Review, 1994)
S.L. van der Wal, Officiële bescheiden betreffende de Nederlands-Indonesische betrekkingen 1945-1950, VI, 29 oktober 1946-5 jan. 1947 S.L. van der Wal, Officiële bescheiden betreffende de Nederlands-Indonesische betrekkingen 1945-1950, VII, 6 jan.-20 maart 1947 S.L. van der Wal, Officiële bescheiden betreffende de Nederlands-Indonesische betrekkingen 1945-1950, VIII, 21 maart-20 mei 1947 S.L. van der Wal, P.J. Drooglever, M.J.B. Schouten, Officiële bescheiden betreffende de Nederlands-Indonesische betrekkingen 1945-1950, IX, 21 mei-20 juli 1947 P.J. Drooglever, M.J.B. Schouten, Officiële bescheiden betreffende de Nederlands-Indonesische betrekkingen 1945-1950, X, 21 juli-31 augustus 1947 P.J. Drooglever, M.J.B. Schouten, Officiële bescheiden betreffende de Nederlands-Indonesische betrekkingen 1945-1950, XI, 1 september-25 november 1947 P.J. Drooglever, M.J.B. Schouten, Officiële bescheiden betreffende de Nederlands-Indonesische betrekkingen 1945-1950, XII, 26 november 1947-19 februari 1948 P.J. Drooglever, M.J.B. Schouten, Officiële bescheiden betreffende de Nederlands-Indonesische betrekkingen 1945-1950, XIII, 20 februari-4 juni 1948 P.J. Drooglever, M.J.B. Schouten, Officiële bescheiden betreffende de Nederlands-Indonesische betrekkingen 1945-1950, XIV, 5 juni-31 augustus 1948 P.J. Drooglever, M.J.B. Schouten, Officiële bescheiden betreffende de Nederlands-Indonesische betrekkingen 1945-1950, XV, 1 september-30 november 1948 P.J. Drooglever, M.J.B. Schouten, Officiële bescheiden betreffende de Nederlands-Indonesische betrekkingen 1945-1950, XVI, 1 december 1948-12 januari 1949 P.J. Drooglever, M.J.B. Schouten, Officiële bescheiden betreffende de Nederlands-Indonesische betrekkingen 1945-1950, XVII, 13 januari-28 februari 1949