ОХУ-ын инновацын хөгжлийн стратеги: Агуулга болон хэрэгжүүлэх арга зам - Орхон Ж (Олон улс судлал, 2011)
English title: Innovation Development Strategy of the Russian Federation: its content and implementation methods