Ūminis skausmas dešinėje klubinėje srityje: ar visada tai apendicitas? - Agnius Juška; Ieva Žostautienė; Jonas Pivoriūnas; Jonas Jurgaitis; Marius Paškonis; Vytautas Lipnickas; Kęstutis Strupas (Lietuvos Chirurgija, 2010)
Agnius Juška1, Ieva Žostautienė1, Jonas Pivoriūnas1, Jonas Jurgaitis2, Marius Paškonis2, 3, Vytautas Lipnickas2, Kęstutis Strupas2 1Vilniaus universiteto Medicinos fakultetas, M. K. Čiurlionio g. 21, LT-03101 Vilnius 2Gastroenterologijos, urologijos ir abdominalinės chirurgijos klinika, Vilniaus universiteto ligoninė Santariškių klinikos, Santariškių g. 2, LT-08661 Vilnius El paštas: jonas.jurgaitis@santa.lt