1994:4 - René Kieffer; Birger Olsson; Halvor Moxnes; Hanna Stenström; Walter Übelacker; Mikael Winninge (Svensk Teologisk Kvartalskrift, 2013)
ARTIKLAR René Kieffer och Birger Olsson: Exegetik på 90-talet Halvor Moxnes: Sosialantropologi i bibeltolkningen. Det Nye Testamente i lys av middelhavskulturen Hanna Stenström: Feministisk exegetik Walter Übelacker: Retorisk analys och Nya testamentet. En kort presentation Mikael Winninge: Den intertestamentala litteraturen och Nya testamentet