Європейський досвід у сфері взаємодії держави та інститутів громадянського суспільства - Alexander Shtyrov; Volodymyr Yemelyanov (Публічне управління та регіональний розвиток, 2020)
У статті розглянуто питання взаємодії держави та громадянського суспільства в контексті досвіду європейських країн, визначено форми такої взаємодії, можливість застосування європейського досвіду в Україні.