ОСОБЛИВОСТІ ПІДХОДІВ ДО ІДЕНТИФІКАЦІЇ СИСТЕМНО ВАЖЛИВИХ БАНКІВ - M. O. Stegniienko (Фінансово-кредитна діяльність: проблеми теорії та практики, 2015)
У статті розкрито економічний зміст поняття «системно важливий фінансовий інститут», досліджено підходи до ідентифікації системно важливих банків та інших фінансових інститутів відповідно до міжнародної практики та вітчизняного законодавства, визначено завдання щодо посилення регулювання та нагляду за діяльністю системно важливих банків в Україні.