Terminologia kapłańska u Tertuliana - Henryk Wójtowicz (Vox Patrum, 2005)
Afferuntur et interpretantur ab auctore huis commentationis singula nomina sacerdotalia in scriptis Tertulliani obvia, quae Christom, episcopum Romanum, episcopos, presbyteros, diaconos, laicos, omnes fideles attinent.