Όψεις της ανάπτυξης των διδύμων - Μαρία Μαρκοδημητράκη; Γιάννης Κουγουμουτζάκης; Θεανώ Κοκκινάκη (Ψυχολογία: το Περιοδικό της Ελληνικής Ψυχολογικής Εταιρείας, 2020)
Η ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ PDF