ГОСУДАРСТВЕННО-ПРАВОВОЕ РАЗВИТИЕ КАЗАХСТАНА В ПЕРИОД «ПЕРЕСТРОЙКИ». - Г. Т. Ищанова. (Хабаршы. Заң сериясы, 2016)
Бұл мақалада қайта құрылу кезеңінде қазақстандағы мемлекеттік- құқықтық және экономика саласында болып жатқан негізгі өзгерістерге талдау жасалады.