آنالیز پایداری دینامیکی ورق میندلین‌ مستطیلی در تماس با سیال تحت عبور جسم‌های صلب نوسان کننده - مهران قمشی بزرگ (نشریه علوم کاربردی و محاسباتی در مکانیک, 2022)
در این مقاله، پایداری دینامیکی یک ورق مستطیلی نسبتا ضخیم شناور بر روی یک سیال ساکن تحت حرکت متناوب جسم‌های صلب نوسان کننده‌ متحرک مطالعه شده است. هر دو انتهای جسم صلب از طریق یک سیستم تعلیق به یک چرخ متصل شده‌اند. اثر نیروی سیال بر روی ورق با استفاده از روش جرم افزوده مدل شده است. با استفاده از روش مودهای فرضی، مبتنی بر تئوری ورق میندلین معادلات حاکم استخراج شده‌اند. تئوری فلاکه به عنوان یک روش عددی برای تعیین نواحی پایدار و ناپایدار در صفحه پارامترها بکارگرفته می‌شود. با درنظرگرفتن مدل جسم نقطه‌ای متحرک، اثر مدل‌سازی جسم متحرک بر روی نتایج آنالیز پایداری نیز بررسی شده است. نتایج نشان می‌دهند که تماس ورق با سیال، شرایط مرزی ورق، ضخامت ورق، سختی و میرایی سیستم تعلیق، نسبت جرم چرخ به جرم کل جسم صلب، طول جسم صلب و روش مدل‌سازی بر روی نواحی پایدار و ناپایدار سیستم کاملا موثر هستند.