Adriaan van Veldhuizen, De partij. Over het politieke leven in de vroege S.D.A.P. - Dirk Jan Wolffram (BMGN: Low Countries Historical Review, 2016)
Adriaan van Veldhuizen, De partij. Over het politieke leven in de vroege S.D.A.P. (Dissertatie Universiteit Leiden 2015; Amsterdam: Prometheus/Bert Bakker, 2015, 375 pp., isbn 978 90 3513 857 5).