A bűnügyi adatgyűjtés néhány fogalmi és szabályozási kérdése - László György Székely (Belügyi Szemle, 2024)
Cél: A tanulmány célja, hogy bemutassa a bűnügyi adatgyűjtés néhány általános kérdését és problémáját büntetőeljárás-jogi és kriminalisztikai szempontból is.