بررسى کیفیت پارامترهاى مشاهداتى IMU و تعیین مقدار دریفت آن - هادی باباپور; احمد جواهری; علی محمد پور (اطلاعات جغرافیایی, 2009)
باتوجه به تحریم‏ هاى موجود در خصوص بکارگیرى تکنولوژى‏ هاى جدید در زمینه فتوگرامترى و سنجش از دور و با عنایت به این که سازمان جغرافیایى داراى یکى از پیشرفته‏ ترین دوربین‏ هاى رقومى در عرصه جهانى مى‏ باشد، اهمیت بومى‏ سازى در عرصه تولید و خودکفایى بیش از پیش احساس مى‏ شود. نصب دوربین رقومى برروى هواپیما از جمله مشکلاتى بود که خوشبختانه توسط کارشناسان سازمان جغرافیایى محقق گردید. در مرحله بعد پارامترهاى وضعیت (پارامترهاى انتقال و دوران) دوربین عکسبردارى رقومى نسبت به دو سیستم GPS و  INS بایستى تعیین مى ‏گردید. از این رو با طراحى نقاط کنترل و خطوط پروازى مناسب برروى یک منطقه آزمایشى، اولین تصاویر رقومى اخذ گردید. در نهایت مقدار پارامتر دوران (Bore sight)، مقدار شیفت (GPS Drift) و نیز تأثیر معادلات (SelfCalibration)(1) در نتایج نهایى و تعیین مقادیر پارامترهاى اضافه، مشخص گردید.