Effektiwiteit en produktiwiteit in die Christen se lewe, werk en besigheid in die lig van Matteus 25:14-30 - J.L. van der Walt; F.J. van Rensburg (In die Skriflig, 2001)
Effectiveness and productivity in the Christian’s life, work and business in the light of Matthew 25:14-30