ДЕРЖАВИ І РЕВОЛЮЦІЇ (рецензія на монографію: Кононенко Ю., Джолос С. Держава і революції. Черкаси, 2022. 316 с.) - Сергій Корновенко (Український селянин, 2022)
рецензія на монографію: Кононенко Ю., Джолос С. Держава і революції. Черкаси, 2022. 316 с.