Створення та використання відеоуроків у теорії та практиці викладання інформатики - O.V. Maltsev (Ukrainian Journal of Educational Studies and Information Technology, 2016)
В роботі автор проводить аналіз наявних можливостей та наводить приклад власного досвіду створення та використання відеоуроків під час проведення патричних робіт з інформатики для учнів 11 класу загальноосвітніх навчальних закладів за програмою рівня стандарту.