Організаційно-педагогічні аспекти підготовки учнів 11-х класів філологічного профілю з використанням інформаційних технологій - O.I. Kanash (Ukrainian Journal of Educational Studies and Information Technology, 2016)
Розглянуто організаційно-педагогічні засади навчальної діяльності за умов використання інформаційних технологій. Обґрунтовано використання інформаційних технологій у рамках профільного навчання. Досліджено моделі профільного навчання викладання української мови та літератури. Розроблено програмний продукт, орієнтований на самостійну роботу учнів.