شناسایی و رتبه‌بندی دلایل گرایش زنان به بدحجابی از دیدگاه پرستاران مراکز درمانی شهرستان نهاوند(مطالعه موردی بیمارستان علیمرادیان نهاوند) - اژدر شمخانی (مطالعات فرهنگی پلیس, 2017)
این پژوهش با هدف شناسایی و رتبه‌بندی دلایل گرایش زنان به بدحجابی از دیدگاه پرستاران بیمارستان‌ها و مراکز درمانی شهرستان نهاوند(مطالعه موردی بیمارستان علیمرادیان نهاوند) انجام شد. پژوهش حاضر یک مطالعه پیمایشی است که در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی شهرستان نهاوند بر 70 پرستار خانم انجام شده است. داده‌ها براساس پرسشنامه محقق ساخته جمع‌آوری شده است. اعتبار ابزار با روش اعتبار محتوایی و پایایی آن با استفاده از ضریب آلفای کرونباخ محرز شده است. برای تجزیه و تحلیل داده‌ها از آمار توصیفی و استنباطی به کمک نرم‌افزار آماریSPSS استفاده شده است. بر اساس داده‌های این تحقیق، پنج عامل مؤثر در گرایش به بدحجابی از دیدگاه پرستاران به ترتیب: فقر مالی - عقده دگر آزاری در بین برخی از زنان(سادیسم) - کار بیرون از خانه زنان - بدحجابی پلی برای رسیدن به ازدواج( جلوه‌گری برای پیدا کردن زمینه‌های ازدواج) و- ارائه نشدن تعریف مشخص از پوشش الزامی زنان در جامعه بیان شد. با توجه به یافته‌ها، راهکارهای مورد اولویت برای مقابله با بدحجابی، تأمین شغل و مسکن و ایجاد زمینه ازدواج آسان برای جوانان می‌باشد چرا که با تأمین شغل و مسکن، بسیاری از خانم‌ها فقط به کار خانه‌داری پرداخته و از کارکردن در بیرون خانه منصرف خواهند شد. همچنین، تعریف حدود شرعی حجاب و مصادیق بدحجابی می‌تواند در این زمینه مؤثر باشد.