Robert Nozick: Anarchie, stát a utopie - Jan Blažek (Czech Journal of International Relations, 2016)
Robert Nozick: Anarchie, stát a utopie. Přeložila Zuzana Gabajová. 1. vydání. Praha: Academia, 2015, 379 stran, ISBN 978-80-200-2509-8.