Халықаралық тасымал түсінігі және ерекшеліктері - A.S. Sharipova (Хабаршы. Заң сериясы, 2019)
Ғылыми мақала халықаралық тасымал түсінігі және ерекшеліктеріне арналған. Мақалада халықаралық тасымалдың құқықтық реттелуі қарастырылады.