Trudności w pracy nauczyciela wychowania fizycznego - Krystyna Dudkiewicz; Arkadiusz Kaźmierczak (Фізичне виховання, спорт і культура здоров’я у сучасному суспільстві, 2017)
У статті подано інформацію про труднощі в роботі вчителя фізичного виховання. Найбільші з них він має у взаємовідносинах учитель − учень − батьки, а також у зв’язку з великою кількістю учнів у класі, несприятливими умовами з матеріальною базою та інвентарем.