Povečanje dostopnosti elektronskih knjig osebam s slepoto ali slabovidnostjo z ustreznimi postopki v procesu digitalizacije - Andreja Hari (Knjižnica, 2021)
Namen: V članku ugotavljamo uporabniško izkušnjo oseb s slepoto ali slabovidnostjo pri branju e-knjig in sicer za namen povečanja dostopnosti le-teh tekom digitalizacije.