Порівняльний аналіз засобів ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій природного характеру - Валентин Романюк (Social Development & Security, 2020)
У статті наведено результати порівняльного аналізу тактико-технічних характеристик вітчизняних зразків дорожньої та землерийної техніки та існуючих зразків провідних країн світу, які використовуються для ліквідації наслідків природного характеру. На основі отриманих результатів обґрунтовані перспективні напрямки розвитку засобів даного типу.