Poročilo o mednarodnem simpoziju Prenos rokodelskih znanj in izkušenj - Polona Zabret (Svetovi, 2023)
Na Oddelku za etnologijo in kulturno antropologijo Filozofske fakultete Univerze v Ljubljani je 17. in 18. marca 2022 potekal mednarodni simpozij z naslovom Prenos rokodelskih znanj in izkušenj. Po uvodnih nagovorih predstavnikov sodelujočih organizacij so imeli slušatelji priložnost spoznati domače in mednarodne primere dobrih praks prenosa rokodelskih znanj in izkušenj.