Формування творчої уяви молодших школярів на уроках літературного читання засобами новітніх технологій - Ніна Іванівна Білоконна (Освітній вимір, 2019)
Білоконна Н. І. Формування творчої уяви молодших школярів на уроках літературного читання засобами новітніх технологій.