ІНСТРУМЕНТИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДОСТУПНОСТІ ЗНАНЬ ТА ІНФОРМАЦІЇ У ЛЬВІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ - О. Вйонцек (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету: Серія: Економічні науки, 2016)
У статті розглядається проблема забезпечення доступності знань та інформації для насе- лення Львівської області. Здійснено аналіз стану бібліотек як установ, які забезпечують зберігання знань. Розглянуто діяльність засобів масової інформації та розвиток інформаційно-комунікаційних технологій регіону, оскільки вони надають найбільш широкі можливості отримання знань та інфор- мації для населення регіону.